Dec 18, 2010

kontest "this is my family"

assalamualikum uols.. haa baik jawab.. xjawab dosa.. pangggg

selepas beberapa minit join kontest blog terkemas,, skarang aku nak join kontest "this is my family" plak.. waahh.. this is too cool.. aauuwww.. tiba-tiba kagum dengan kerajinan diri sendiri.. ok aku da lempang dahi sendiri.. readers sekalian (this is too gedik.. sile jangan perasan macam blog ko ramai pembaca.. maybe should type reader only.. without "s" ye irnie),, jom la kite sama-sama memeriahkan kontest kak munnyra nie.. kite hanya perlu letak family picture yang best and keep sweet memory to us.. and picture yang nak aku pertandingkan adalah ini.. tadaaaaaa


ok uols.. picture nie la yang aku pertaruhkan.. ermmm xsure la kak munnyra accept or tak.. tak pela.. klu ade rezeki ade la kan.. 

ok.. aku nak cite cikit sal picture nie.. on 26th june 2010,, my big family,, family belah ayah aku wat family days.. aku and cousin-cousin aku yang organized program nie.. aku as bendahari,, kutip duit dari semua ahli keluarga.. this is one of best moment in my life.. tak semua family mampu organized majlis macam nie da.. aku and cousin2 aku work hard for this.. and picture nie hanyalah 1/3 daripada semua ahli keluarga yang datang.. actually,, masa nie,, ktorang baru abis wat sukeneka.. so,, yang da kepenatan expecially orang-orang tua tak join dalam picture nie coz dorang da masuk umah dulu,, sambung bbq.. banyak lagi picture,, tapi aku rase picture nie so cumelcutemiut..

pisss:// akak.. tolong jangan reject saya ye.. muah.. hohoho.. pening pas beri ciuman manje.. haha



1 comment: