Dec 19, 2010

kontest bilangan paling ramai dalam satu gambar


assalamualaikum uols..

arie nie,, aku nak masuk satu lagi kontest..ehem-ehem..giler rajin kan aku skarang nie..hehe.. besa la.. i kan hanya sebagai perternak lemak badan..harus la banyak masa nak memeriahkan majlis-majlis kontest seperti ini..uols yang nak join,, jom la lawat blog hencik fathaka..haa,, aku da copy and paste skali syarat-syarat tuk join kontest nie.. baik x??? baik x??? rajin tak aku copy??? :minimo_05:

  1. first, mstila korang ni (blogger) b'wrgangra m'sia only... xkesah sma ada laki ke prmpuan,, korang ley join contest ni...~klu saya warganegara malaysia tapi putih macam orang indon boleh??? hohoho.. ok.. sile jangan benci saya~
  2. korang mstila mnjadik follower kpd tuan pnye contest ni dlu... " fathaka "... ley la korang tgok spe pmenang y b'tuah n snang gak tok urusan aku... ;)~alaaa.. promise pas saya follow blog nie,, follow saya balik boleh??? dushhh..:bofu_48:
  3. korang crikla gambar mne2 yg sesuai, n b'kenaan dgn contest ni,, mne2 gambar yang m'punyai bilangan teramai dlm satu gambar, die lah dianggap pemenang!~saya ade picture yang ramai betui orang.. picture kat tepi pantai.. saya sorang je bertudung,, yang lain berbikini.. tak pe ke???~
  4. buatla entry pasal contest ini.. n suka ati korang la nk cerita pasal gambar korang n sertakan sekali berapa bilangan yg ada dlm gambar tersebut... semuanya akan diadili ;)~saya kurang pandai mengira.. tolong kirakan boleh??? pleaseee.. dengan gaya meggoda sambil lentok-lentok kepala dan kaki diangkat-angkat~
  5. gambar tersebut mstilah b'kenaan dengan korang,, bukan la korang ambil dri mne2 sumber2 lain... contohnya (gambar atlet malaysia ke ghuang zhou)~mencurik gambar orang lain dan mengaku adalah gambar sendiri adalah dosa kecil~
  6. lepas korang da setlle,, korang post kan la link entry korang kat comment bwh ni...~
  7. pling pnting,, korang jgn lupa amek banner kt ats ni n pada sidebar blog korang... make sure ok, link kan ke entry contest ni....
  8. tarikh tutup contest ni pada: 1 januari 2011.. segala perubahan tarikh akan dimklumkn segera...
  9. hadiah wang tunai bakal menanti anda... segala urusan wang tunai, akan di "bank in" kn ke akaun pemenang....
  10. segala urusan tersebut,, akan diuruskn personal dgn pihak pemenang... sprti butir2 peribadi n number akaun bank.. (maybank,cimb bank & bsn sahaja)~alaaa..tabung haji please~
  11. tag la 3 or lebih mmber2 korang tok sertai contest ni,, lgi rmay lgi bgus... ;)~nie yang den lemah nie~
  12. n last,, sebarang pertnyaan... bley la korang mninggalkan jejak n persoalan dlm comment di bwh ni... syukran ats pnglibatan anda..~alhamdulillah~

ok.. picture yang aku nak pertaruhkan adalah;

:mCamera:

 
tadaaa.. picture nie..ermmm hencik fathaka jangan la reject saya dulu k..biar saya cite dulu sal picture nie..cuba korang cari mane aku dalam picture nie??? cepat.. sape jumpa aku bagi rm50..hohoho..harus la tak jumpa kan,, coz dalam picture nie hanya ade manusia berjantina lelaki..aku pompuan la..

hihi.. nie adalah picture student mrsm balik pulau,, pulau pinang.. batch 04/05.. batch aku la tu.. huhu.. hanya picture nie yang tersimpan dalam laptop aku.. picture tuk group dak pompuan lak,, aku tak jumpa.. huhu.. ade kesedihan di situ..:angry:.. ermmm aku tak mampu kira la bape orang ade dalam picture tue.. sape-sape yang rajin,, tolong kirakan boleh??? aku ase ade dalam 140 orang sebab kat mrsm dlu,, satu kelas sekurang-kurangnya 10 student lelaki and semuanya ade 14 buah kelas tuk satu batch.. so,, 10 darab ngan 14 ade 140 orang.. betui x??? betui x??? ok,, sile kira dengan penuh ketekunan yee untuk jumlah yang sebenar.. picture nie nampak macam cikit,, tapi,, jangan percaya ngan mata kasar.. hohoho

hencik fathaka,, hope awak tak reject penyertaan saya k.. nanti saya cuba selongkar balik semua tempat,, and cari picture group dak pompuan lak.. ape??? hencik fathaka tak caya saya nie student mrsm balik pulau??? hencik fathaka kata saya curik picture tue dari internet??? ok.. nie buktinya..

eh.. picture nie tak cukup kan semua dak class kite???

pisss:// hardly luv mrsmbalikpulau.. ok.. lupa lagi nak tag orang..
  • nazirah
  • syue
  • kasih aleeya



3 comments:

❤NazirahMoktar❤ said...

irnie, ko amik gmbar laki..aku amik gmbar dak pompuan la gitu...hihihihi

❤NazirahMoktar❤ said...

irnie, ape link kontest ni..aku tak jumpe pon...

fat+ha+ka said...

;) tq join.. akn diadili