Dec 22, 2010

contest senyuman manis nampak gigi by yaya

 
assalamualaikum uols..
morning..

so,, today,, selepas siap kemas umah and bergaduh ngan adik aku,, aku nak join kontest by cik yaya pulak.. hohoho.. kontest senyuman manis nampak gigi:minimo_41:.. actually,, aku klu tangkap gambar:mCamera:,, jarang akan menampakkan gigi walaupun sebenarnya aku senyum aku gelak,, besanya nampak gigi.. bla depan camera,, harus la cover gigi kuning itu:bofu_01:.. hohoho.. aku de satu je photo yang nampak gigi.. nak tengok??? klik follow dulu..:minimo_23:.. hohoho.. menggelabah je pompuan nie kan.. macam die lak yang nak bagi adiah tuk contest nie.. eh.. i gurau jela.. tapi klu nak klik,, ape salahnya.. i tak mampu bagi hadiah,, tapi i bagi kiss kat uols.. :minimo_30:.. hohoho.. ok la.. nia la photo gue yang mau dipertandingkan..



picture nie candid ye.. caya tak??? Caya tak??? Tipu tue dosa ok.. tapi dosa kecik la.. hehe.. so,, aku memang tak suka wat dosa sama ada kecik or besar.. mulia sungguh irniebulat nie.. picture nie 100% candid and bukan wat-wat candid.. Nampak tak gaya aku macam jalan and secara tak sengaja,, sorang kawan aku tertangkap picture nie:mCamera:.. tapi kabur cikit la.. almaklum la,, photo nie ditangkap sambil aku berjalan,, harus la kabur kan.. disebabkan candid la gigi aku leh terkeluar.. hoho..

so,, korang semua, jom la join kontest cik yaya ini.. sampai 29 disember nie je.. so,, cepat-cepat ye.. ok.. macam besa la,, perlu tag orang.. aku nak tag

:smoke:nazirahmokthar
:mBom:melin
:minimo_25:syue
aku inform korang kat chatbox la okeh..

pisss:// mood kurang elok lately..

2 comments:

syuE said...

apsal ak muka neves2 cmtuh? hahaha!

❤NazirahMoktar❤ said...

irnie, banyk lgi kontest ko tag aku tak buat..haha..time kasih irnie..