Dec 28, 2010

dua "benda merah" kesayangan saya

assalamualaikum uols..

waaa.. beberapa hari takde entry baru dari aku.. actually,, bukannya aku malas nak menaip,, tapi idea tak best sangat.. banyak je benda yang aku taip,, tapi last-last,, aku simpan je kat draft.. lain taun la aku bawak kuar k.. hehehe.. so,, uols nak tau tak ape dua benda merah yang telah menjadi kesayangan pengarang jantung buah hati beta??? hohoho.. nak tau tak??? nak tak??? nak tak??? kalau taknak,, sile klik nuffnang aku,, then baru boleh tekan X.. boleh??? hohoho.. kalau nak tau,, sile scroll bawah ye.. luv u uols la.. auwww..

auwww.. sabar,, sabar.. sile scroll bawah lagi sambil buat muka teruja seperti pinokio itu.. eh,, pinokio ke tue???
ok la uols.. gigih kan uols mengscroll.. pas main scroll scroll,, nie la dua benda merah itu tadi..tadaaaa


my laptop and my new handphone.. love this two stuff hardly.. kena jaga elok-elok nie.. both adalah dibeli menggunakan duit dua insan tersayang dalam hidup aku.. jeles tak??? jeles tak??? korang pun mesti ado kan.. tapi beli sendiri ke orang yang belikan??? hohoho..

pisss:// tahniah tuk adik aku pmr 8a.. sape tau sal sekolah menengah teknik seberang prai penang??? ok ke tak??? bukan tuk aku,, tapi tuk adik aku.. dia dapat kat sana.. tapi,, takut la jugak kalau kat sana tak ok.. and takut rugi mane tau dapat sbp ke..

5 comments:

❤NazirahMoktar❤ said...

yeay, laptop kita same, kembar..hahah

irnie @ ninie said...

hihihi.. suke3.. naz.. laptop ko cepat panas tak???

NURUN said...

LETAK LA THE REAL LAPTOP NGN HP OF U. BARU GEMPAK!!!

irnie @ ninie said...

alaaaa... malas nak take picture.. okeh2.. coming soon..

Lianna Umar said...

Wahhh hot nye merah!!cantikkk