Dec 18, 2010

giveaway "terbang jauh-jauh"



assalamualaikum uols..

this is my 1st time join giveaway selepas 7 bulan menjadi blogger tidak tegar.. hohoho.. tuk pengetahuan korang,, sok adalah tarikh terakhir giveaway nie.. so,, cepat-cepat la uols semua skodeng blog the beauty in ugly nie.. ade 30 hadiah okeh.. 1st time aku tengok hadiah banyak giler.. ehem ehem.. testing suara.. testing suara.. "encik edy.. semua hadiah tue best.. coz adik-adik saya memang suke simpan key chain or barang-barang yang de tulis name tempat,, name negara.. konon-konon dorang penah pegi la.. tp kan encik edy,, i hardly luv that beg sulam.. pleaseee".. dengan gaya kepala lentok-lentok and mata kedip-kedip irnie merayu.. haaaa.. ok.. aku da lempang dagu sendiri.. so,, korang,, jom la join giveway nie hokey.. sok last.. 

ok.. satu lagi syarat adalah tag sorang kawan.. so,, aku nak tag

pisss:// cik edy.. ur are the first yang wat giveaway tapi tak mention "syarat pertama,, anda haruslah memfollow blog saya".. auwww.. (ok aku da salah).. so memang tak de lagi blogger yang wat contest and giveaway tanpa bagi syarat di atas.. hehe.. sowi encik edy.. saya cuma terbaca entry sal hadiah.. tue yang tak nampak syarat-syaratnye.. padan muke kena KIV.. hohoho..

5 comments:

E.d.Y said...

salam..tq sudi join..beberapa syarat tak elngkap..sila baca betul2 entry contest kat my blog..dan menjadi follower adalah salah satu syarat wajib...

put your name under KIV list dulu...dah complete semua syarat plz inform kat my blog..tq

irnie @ ninie said...

salam.. adoii.. sowi.. lempnag dagu sendri suda.. hhih

❤NazirahMoktar❤ said...

irnie sayang, aku dah masuk contest nih lo..huhuh.. :)

time kasih tag aku..nanti tag lagi..

irnie @ ninie said...

haaa.. bagus3..

butterflyana said...

Good Luck! ;)