Dec 19, 2010

emoticon cumelcutemiut by miss chokilala

assalamualaikum uols..
waaa.. uols.. aku hepi sangat-sangat.. :wink:
tapi kenape:mBerangan: irnie hepi??? sebab ciknazirahmokhtaryangbaikhatipluscumel :minimo_43: da tolong aku betuikan emoticon nie.. rupe-rupenya,, aku tak leh guna emoticon cumel-cumel nie sebab aku pegi tukar setting kat global tue,, jadi updates version.. bla aku mintak tolong naz,, naz baru bgitau yang emoticon hanya boleh guna kat old version.. so,, cepat-cepat aku tukar setting tue.. auwww.. i loike.. baru la bolg nie cute macam tuan die.. eh.. yeke??? :kiss:.. hehe.. tq naz.. sape-sape yang de problem,, and perlukan khidmat nasihat klu sal tutorial semua nie,, sile la berjumpa dengan naz..

pisss:// klu de yang mintak nasihat,, jangan lupa mintak upah skali ye naz.. hehe

2 comments:

❤NazirahMoktar❤ said...

hahah..nasib baik boleh...sori sgt tadi, jap2 aku bukak laptop, jap2 tutup...ada abg aku kat rumah

irnie @ ninie said...

hoho.. xpela.. pandai eik ko klu bab2 it nie.. wei.. camne nak tingkatkn traffic nie.. alaa.. xbest la wat blog xde org baca.. ho3.. haha