Dec 19, 2010

contest mimik muka paling menarik



assalamualaikum uols..
:kiss:

tuk arie nie,, skali lagi irnie nak join kontest.. kali nie kontest mimik muka paling menarik bg cik shikin.. auwww.. memang gile la aku skrang nie.. da baca entry tah tuk arie nie.. huhu.. tapi tuis blog tak de orang baca,, tak best jugak kan.. takpe la.. kte join kontest dulu la.. huhu.. ok irnie,, sile jangan wat ayat sadis.. hohoho.. lempang dagu sendiri da.. ok.. seperti mana name entry,, kontest nie harus la mempertaruhkan picture-picture dengan mimik muka menarik kan??? so,, picture nie la yang aku nak kasi,, tuk join kontest nie..eh,, sebelum tue,, aku nak tag kontest nie kepada

:pompom:nazirahmokhtar


:mRempit:nisya

hohoho.. ok sekarang baru boleh tengok picture budak sememeh perasan cumel nie.. tadaaaa

 

nie semua adalah picture sebelum nak pegi class and semasa dalam class.. de picture yang tangkap guna webcam and de yang kawan aku tolong tangkapkan.. macam tak betui la budak nie.. hidung besar.. klu angkat tinggi sikit,, mesti nampak semak samun bulu idung.. eeeiii yekkk.. 

pisss:// fatin liyana tue cute bangat.. kapan boleh aku jadi sepertinya ye??? ok..

5 comments:

Daniela said...

gud luck dear =) ehehehe

Ali ridha said...

kena makan garam dan cuka.baru boleh buat mimik muka.huhuhu....

irnie @ ninie said...

hehe.. makan scoot emulsion pun leh jd mimik muke.. hoho

fiq. said...

alala..comeinye mung..haha

irnie @ ninie said...

hohoho.. tq dear