Jan 10, 2011

sosej itu




aku kan gedik.. tengah-tengah malam,, time orang lain tido,, aku selongkar dapur lagi.. wat menatang nie..

Pagi tadi bangun tido dengan tidak rela.. ngantuk nak mati.. nak kata tak cukup tido,, terlebih tido ade la.. tapi atas kesedaran yang aku belum semayang subuh and hari nie class kul 8 sharp,, aku bangun jugak kul 7.10 am.. ikutkan hati,, aku memang nak ponteng je class tu.. tapi keimamam aku masih tinggi and aku sedar baru 2 minggu bukak sem,, so aku taknak la wat perangai buruk ponteng class nie di awal sem.. hohoho.. kalau da minggu ke 5,, memang aku ponteng class pagi tadi.. haha.. aku ase ngantuk sangat sebab makan makanan berkahsiat kot beberapa minit sebelum tido.. huhuhu.. chinabeng betui.. menyesal aku makan tengah-tengah malam.. stress aku pepagi lagi da kelam kabut iron baju bagai dalam keadaan mengantuk.. huhuhu..

semalam aku beli sosej.. balik,, ingat nak goreng malangnya gas di rumah habis.. so,, aku rebus dan overload pulak la time rebus tue.. eeeiii yek.. aku geli sebenarnya nak makan,, tapi nak mengelakkan pembaziran,, aku sumbat benda nie dalam roti.. makan tutup mati.. huhuhu.. nak tau nape aku geli??? haaa,, tengok rupe benda nie.. hohoho..

ade yang teringin tak??? i boleh bagi.. ohohoho..


Pisss:// aku tengah cari sponsor tuk health program.. ade tak orang perseorangan yang nak bagi dana.. aku tak mintak banyak,, seribu dua pun da okeh.. wakaka


rindu kat adik hani.. cumel tak adik aku???

2 comments:

syuE said...

geli! byk kedut..hahahahaha!!!!

adik ko ke muke ko? =.="

Gen Fujita said...

Sosej dah macam keropok lekor dah jadinya.