Feb 8, 2011

sape nak increase BE???

assalamualaikum uols..

today kan,, aku nak share sal churpchurp.. besttt.. lebih kurang macam nuffnang la.. tapi,, yang nie leh through facebook,, blog n twitter.. since aku tak kenal lagi twetter,, so aku just guna facebook and blog jela.. churpchurp nie cumel sesangat.. geram la ngan bebird blu tu.. ase nak gigit-gigit.. hehe..

kepada newbie-newbie dalam dunia blogging nie,, meh akak nak ajar meh.. kte kan sesama tak penah merasa duit dari nuffnang,, so,, jom kte try benda lain.. mane tau leh bagi income jugak.. kan,, kan,, kan.. tak cuba tak tahu.. kalau da try,, even tak untung,, tak rugi jugak kan.. bukannya menitik pun peluh tu,, kalau register benda nie.. okeh.. meh klik cni.. register.. nothing to worried maaa.. kalau uols ade nuffnang,, harus la ade kembar dia nie jugak.. churpchurpyangcuteasenakgigitgigit
.. hehe..

okeh.. sekali lagi akak ajar meh.. just klik kat link nie,, churpchurpyangcuteasenakgigitgigit,, pastu register.. benda nie kte just share iklan.. pastu kalau ade yang klik iklan yang kte tolong spreadkan,, and yang klik tu adelah id unique,, so dapat la increase eaning kte.. sekali klik dapat 20 kupang.. n ade jugak yang sekali klik dapat 4 kupang.. waaaa.. banyak2.. jap3.. kalau 10 unique klik,, da 2 hinggit.. so,, moh register.. klik okeh.. kalau tak paham,, meh akak ajar lagi.. akak ajar guna tapak kasut lak kaki nie.. hohoho.. eh3.. kalau earning uols da rm100,, boleh cash out.. da cash out,, sile ajak akak p makan kenny rogers ye.. baru duit tu lagi afdal.. ahhaa..

2 comments:

AyeshaRamlee said...

alah, da daftar tp mcm tak faham je .:)

irniesafran said...

ermmm meh nk ajar.. kat mne xphm??/