May 13, 2010

hada labo skincare..


hehe.. abis-abis cite sal skincare.. product2 kecantikan.. huuu.. act,, ak da bosan la ngan tia amelia.. ak nk cuba somethg new.. so,, byk la yg ak da survey.. n kakak ak suggest ak guna hada labo nie.. name die gler xkomerSIAL.. jenuh jugak la ak google "tamak haloba".. pdn xjumpa-jumpa.. rupanya hada labo.. uhhu.. so,, sebelum ak myakinkn dri nk beli product nie,, ak da cri la semua information sal product nie.. seem intresting.. ak nk try..

nie adalah sedikit information yg ak dpt dri blogger lain sal product nie.. product nie dri jepun.. die xtnpa bhn kima.. tnpa alcohol.. tnpa pewangi.. product nie senang ddpati kat guardian.. Ia menggunakan ramuan yang paling tulen, sempurna dan berkesan untuk memberikan kulit anda keputusan yang paling baik. Semua bahan tambahan seperti warna, haruman and minyak mineral yang boleh membebankan kulit disingkirkan..

ok yg paling gempaknya sal product nie,, Hada Labo iaitu Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion ini adalah no 1 best seller di Jepun dan ia telah mencapai rekod jualan 1 botol setiap 4 saat di Jepun.. xtau la btui ke x.. tp 2 la yg dwar-warkan.. ewahhh.. bhasa melayu spm A'.. haha..

sape2 yg penah try product nie,, share la experience anda @ dlm kta lainnye,, anta la testimonial.. heee.. eh,, blogger meletopss redmummy yg msuk paper 2 pun pkai product nie tau.. heeee

pisss: really intresting to try.. da mintak kat cintahatisy.. suh die belikan.. die kta "okey syg".. ngeeee.. jimat duit ak..

4 comments:

~Bloggerina~ said...

klu nak HLA yg murah sket,kita ade gak jual serum..jimat kos sket utk pakai together2 dgn Hada Labo tu

irnie @ ninie said...

HLA 2 ape?? awk penah guna hada loba??? heee.. menarik nie..

aesthetic said...

nti klau jgi gtau ek..hihi

irnie @ ninie said...

hehe,, beress..