May 26, 2010

ak . muncung & gedix

wakakaka.. ak mmg nk join contest missyani nie.. 1st contest yg ak join.. ok rules tuk join contest nie adalah

1. menjadi followes tegar missyaniabdullah.blogspot.com

2. mesti pix single...capel² direject sama skali..

3. dalam pix tu mesti muncungkan mulut..hehehe...xkisahla cam ner pun ..nak herotkan mulut pun boleh haih..

trend budak2 skung muncung mulut bila bergamba ..kemain lagi )

4. anda perlu komen kenapa anda suka pic itu oke

5. korang kena letakkan pic korang yng kiut miut ( mulut muncung oke ) dalam blog korang then sertakan skali

ngan link belog missyani ni oke..

6. korang kena copy gamba kontes ni & letakkan pic kontes ni di side bar belog korang

7. sekiranya korang berminat korang leh komen di bawah entry ini oke..no need to komen kat

shoutbox..susah...letakkan skali url belog korang..

8. kontes ini bermula 13/05/2010 until 26/05/2010

9. terbuka kepada semua

ok.. jeng jeng jeng.. nie la pic yg ak pertaruhkan.. ngehngehngeh



:mHaha:


kenapa sy suke pic nie???

1. Coz nie pic pertama sy wat muncung mcm 2.. serius xpenah tgkp pic muncung2 nie

2. coz da mcm mintak kiss je n xde pengalaman kiss mcm 2.. wakaka..

3. coz ak berjaya snap pic mcm nie even ak geli2 sikit nk wat muncung 2+geli2 nk tgk pic 2 balik.. ngehngehngeh..

4. sy suke pic nie coz mata sy bulat+besar even sy xpenah minum inner shine n bibir da mcm punggung beruk..caya x??? caya x??? xcaya google la punggung beruk.. wakakaka

5. n da most important thing nape sy suke pic nie sbb korg xpasan ke muncung 2 sma mcm iklan ubat gigi darlie.. xpasan eik??? xpasan eik??? korg rabun hati la 2.. haha.. alaa iklan ubat gigi darlie yg kuar daun pudina swing2 bla die wat muncung mcm 2.. pasan x??? waaa.. terlebih suda..


:mKorek:

pisss: mulut sy lenguh la.. adehh..:mPeluh: perlu ke ak edit pic 2 n letak daun pudina swing2???


5 comments:

Bukan Kerna Nama said...

hahaha. menarik la kamoo ini

AbgMin said...

he salam comel la irnie wak muncung ni suke abgmin hehehe

nuriz said...

comelnye muncung hehe

+akufobia+ said...

stepler muncung kasi da tak lenguh.papp.

irnie @ ninie said...

hehehe.. adei.. semgat first time join contest.. hehehehe